Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4
Продажа квартир Киев - 5
Продажа квартир Киев - 6
Продажа квартир Киев - 7
Продажа квартир Киев - 8
Продажа квартир Киев - 9
Продажа квартир Киев - 10

3% єОселя 2к кв ЖК Family & Friends, Солом'янський р-н, Караваєві Дачі

Продажа квартир в ЖК Family & Friends
Киев, Соломенский район, Караваевы дачи, ул. Новополевая, 2
Шулявская
Основная информация
Комнат
2
Площадь
64 м2
Жилая
32м2
Кухни
12м2
Этаж
13/26
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Family & Friends, з євроремонтом, 64 м². Квартира знаходиться за адресою Новопольова вул., Караваєві Дачі, класичний розпланування, площа кухні - 12 м².
Будинок має 26 поверхів, квартира розташована на 13-му поверсі. У квартирі є необхідні побутові прилади (електроплита, електрична духовка, холодильник) і меблі. Для вашої безпеки є консьєрж, домофон, пожежна і охоронна сигналізації, відеонагляд і охорона території.
Краєвид з вікон - на живописну вулицю.

Інфраструктура

Внутрішня інфраструктура комплексу буде складатися з торгового центру та комерційних приміщень на перших поверхах під магазини, салони краси, аптеки, відділення банків або інші сервісні послуги.
Продуктові супермаркети «АТБ» розташовані в 10 хвилинах пішки, до «Новуса» — 10 хвилин на авто, до «Сільпо» — 9 хвилин на авто, до« Білли» — 7 хвилин. Також за 7 хвилин можна доїхати до ТРЦ «Аркадія» та ТРЦ «Космополіт», в якому крім супермаркету розташований кінотеатр, льодова арена, роллердром, квест-кімнати та інші розваги.
У внутрішню інфраструктуру також входить будівництво дитячого садка на території комплексу Family & Friends. Інші дитячі садки району розташовані на відстані 5-10 хвилин на авто: це садок «Стежина», садок №651, дошкільний центр №460, садок №425 та школа-садок «Сяйво». За 7 хвилин можна доїхати до дитячого розважального центру «Кибальчиш». У пішому доступі школи району: №324 — 15 хвилин, №64 — 15 хвилин, №52 та №173 — 20 хвилин. За 5 хвилин на авто можна доїхати до ліцею «Престиж».
Для занять спортом у пішому доступі спортивні зали, мережеві фітнес-клуби Лідер, Atlanta GYM та Steel Gym. Для пробіжок добре підійде стадіон НАУ, а спробувати себе в боулдерінгу або віддати дитину на скелелазіння можна також у скеледромі НАУ.
Прогулятися на свіжому повітрі серед дерев недалеко від дому можна в парку Відрадний, в якому розташована «Мамаєва слобода». «Мамаєва слобода» — прототип козацького села, де у свята проходять народні гуляння.
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-025-CO.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
WIFI
Меблирована
Холодильник
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Киев, Соломенский район, Караваевы дачи, Нижнеключевая ул., 14
Киев, Соломенский район, Караваевы дачи, Новополевая ул., 2
Киев, Соломенский район, Караваевы дачи, Новополевая ул., 2