Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4
Продажа квартир Киев - 5
Продажа квартир Киев - 6
Продажа квартир Киев - 7

Комплекс "Русанівська Гавань м Лівобережна

Продажа квартир в ЖК Русановская Гавань
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, ул. Никольско-Слободская, 10
Левобережная
Основная информация
Комнат
1
Площадь
50 м2
Жилая
20м2
Кухни
25м2
Этаж
7/25
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонується видова однокімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Русанівська Гавань", розташованому на вулиці Микільсько-Слобідська, 10, в престижному Дніпровському районі міста Києва. Це житло призначене для тих, хто цінує комфорт, стиль та надзвичайний краєвид на Дніпро та правий берег Києва.
Запрошуємо вас ознайомитися із видовою однокімнатною квартирою.Важливі параметри цієї розкішної квартири: Площа: 50 квадратних метрів
Поверх: 7-й поверх 25
Великі панорамні вікна з захоплюючим видом. Інтер'єр та дизайн квартири допомагають створити атмосферу розкішного та сучасного проживання. При вході ви потрапляєте в кухню-вітальню, де стильні меблі поєднуються із функціональністю. Кухня обладнана усією необхідною технікою, включаючи духову шафу, СВЧ, посудомийну машину, холодильник і індукційну плиту. Тут є також обідній стіл для зручних обідів та вечерь.
Вітальня мебльована комфортним розкладним диваном, телевізором Samsung та кондиціонером, забезпечуючи вам затишок та комфорт. Панорамні вікна розкривають перед вами захоплюючий вид на Дніпро та правий берег міста, створюючи неймовірну атмосферу.
Спальня зона оснащена великим двоспальним ліжком з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом, а також вбудованою гардеробною для вашого зручного зберігання речей. Санвузол обладнаний бойлером на 100 літрів та душовою кабіною з сантехнікою прихованого монтажу.Підлога покрита високоякісним німецьким ламінатом, а всі меблі створені на замовлення з використанням високоякісних матеріалів та фурнітури, що надає квартирі неповторний стиль.
Комплекс "Русанівська Гавань" пропонує жителям закриту територію з доступом до набережної та пляжу. Тут також розташовані школа, садок, підземний паркінг для мешканців та гостьовий паркінг. Дітям доступні спортивні та дитячі майданчики, а також місця для відпочинку.
Інфраструктура району розвинена і включає в себе торгово-розважальні центри, Торгово-розважальний центр «КОМОД», Міжнародний виставковий центр. Театр «Драми та комедії». Спорт
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-767-800-CO.

Дополнительная информация
Меблирована
Стиральная машина
Холодильник
Ламинат
Смотрите также
ТОП
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, ул. Никольско-Слободская, 11
ТОП
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, ул. Никольско-Слободская, 11
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Каховская ул., 62
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Комбинатная ул., 23А
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Каховская ул., 62А
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Каховская ул., 62А
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Каховская ул., 62А
Киев, Днепровский район, Никольская Слободка, Каховская ул., 62А