Продажа домов Николаев
Продажа домов Николаев - 1
Продажа домов Николаев - 2
Продажа домов Николаев - 3
Продажа домов Николаев - 4
Продажа домов Николаев - 5
Продажа домов Николаев - 6
Продажа домов Николаев - 7
Продажа домов Николаев - 8
Продажа домов Николаев - 9
Продажа домов Николаев - 10
Продажа домов Николаев - 11
Продажа домов Николаев - 12
Продажа домов Николаев - 13
Продажа домов Николаев - 14
Продажа домов Николаев - 15
Продажа домов Николаев - 16
Продажа домов Николаев - 17
Продажа домов Николаев - 18
Продажа домов Николаев - 19
Продажа домов Николаев - 20
Продажа домов Николаев - 21
Продажа домов Николаев - 22

Дом, коттедж, дача (191м2)

Продажа домов
Николаев, Ингульский район, шос. Херсонское
Основная информация
Комнат
5
Площадь
191 м2
Площадь участка
7сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Продаж доглянутого домоволодіння,розташованого у зручному районі,в 150 метрах від нового Епіцентру,на тихій,зеленій,заасфальтованій,з новим освітленням,вулиці.Домоволодіння складається з:. 2 поверхового 5 кімнатного будинку,загальною площею 191 м2 ,1997 року побудови,стіни будинку з піноблоку,обкладені сілікатною цеглою, утеплені пінопластом та оздоблені декоративною штукатуркою короєд. В будинку встановлені металлопластикові (з північної сторони будинку 3 камерні,з південної-2 камерні)вікна, криша в будинку та на всіх прибудинкових прибудовах шиферна,міжповерхові перекриття - залізобетонні плити,на 1 поверсі розташовані коридор 13 м2,вана кімната 4,2 м2,туалетна кімната 1,5 м2,кладова 4 м2,кухня-столова 17,3 м2,2 роздільні житлові кімнати 18,8 м2 та 11,1 м2,на другому поверсі -3 роздільні житлові кімнати 19,3,14,8 та 14,6 м2 та коридор15,3 м2.
Між поверхами змонтовані зручні сходи з дерев'яними перилами,сходова клітина широка,тому у Вас не буде боліти голова,як підняти на другий поверх дивани чи інші великогабаритні речі.
Будинок с гарною спокійною енергетикою, теплий,затишний,справжня Ваша фортеця,обладнаний газом,водопроводом,центральною міською каналізацією та електрикою,встановлений лічильник день ніч та опалюється 2 контурним газовим котлом імпортного виробництва. Теплого з опаленням цегляного гаражу,прибудованного до будинку,з панельними перекриттями площею 26,8 м2,з оглядовою ямою та високими під бус залізними воротами для заїзду автомобіля та маючий вхідні двері безпосереньо у будинок,що дуже зручно в холодну пору року. .Літньої кухні площею 10 м2,з опаленням та газовою плитою,перекритою шифером,з мпо вікном,оздоблену короєдом.. Цегляної нежитлової прибудови з навісом. Домоволодіння розташоване в спокійному та комфотному для життя районі (500 метрів до ринку Колос,150 метрів до нового Епіцентру,100 метрів до зупинки громадського транспорту)на приватизованій земельній ділянці,з рівним рел'єфом,площею 6,36 соток, прямокутної форми,(вільної территорії 4 сотки). Це домоволодіння варте Вашої уваги та не залишить Вас байдужими!

размещено членом АСНУ

Смотрите также
Николаев, Ингульский район, ул. Чайковского
Николаев, Ингульский район, ул. Зелёная
Николаев, Ингульский район, ул. Театральная
Николаев, Ингульский район, ул. Круговая
Николаев, Ингульский район, ул. Зелёная
Николаев, Ингульский район, ул. Маршала Василевского