Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4

Продажа квартиры трехкомнатной (96м2) по цене: 119990$

Продажа квартир в ЖК NAVIGATOR
Киев, Оболонский район, пер. Балтийский, 1
Почайна (Петровка)
Основная информация
Комнат
3
Площадь
96 м2
Жилая
75м2
Кухни
13м2
Этаж
2/26
Описание
ПоказатьСвернуть

Запропонована квартира - це ідеальне поєднання комфорту, зручності та сучасного житлового середовища. Знаходячись у житловому комплексі Навігатор на провулку Балтійському 1, вона пропонує всі необхідні умови для комфортного проживання та насолоди життям.

Загальна площа квартири - 96 квадратних метрів, що забезпечує простір для власних творчих рішень та розміщення всіх необхідних меблів та предметів побуту. Ремонт виконаний від забудовника, що гарантує якість та надійність кожної деталі.

У квартирі встановлені якісні вхідні та міжкімнатні двері, сантехнічне обладнання, лічильники електроенергії, горячої та холодної води. Також присутні радіатори з терморегуляторами, що дозволить ефективно контролювати температуру в приміщенні в будь-яку пору року.

Зручність та безпека життя в ЖК Навігатор підкреслюється наявністю сучасних вантажних та пасажирських ліфтів, а також наявністю дитячих та спортивних майданчиків на внутрішньому дворі.

Розташування комплексу у центральній частині міста, поруч з багатьма магазинами, салонами та кафе, робить його ідеальним місцем для комфортного життя. Наявність дошкільних та загальноосвітніх закладів в непосредній близькості робить цю квартиру особливо зручною для сімей з дітьми.

Загалом, це пропозиція, яка обєднує в собі зручність міського життя та комфорт сучасного житла. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири у престижному ЖК Навігатор.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
Санузел: совмещенный
Лифт
Смотрите также
Киев, Оболонский район, Днепроводская ул., 10
Киев, Оболонский район, Оболонь, Приозерная ул., 10В
Киев, Оболонский район, Минский, Богатырская ул., 32
Киев, Оболонский район, Оболонь, ул. Александра Архипенко (Залки Мате), 8-в
Киев, Оболонский район, Приорка, Гулака Николая ул., 2А
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Квитка Цисык ул., 34
Киев, Оболонский район, Оболонь, Иорданская ул., 22
Киев, Оболонский район, Озерная (Оболонь) 26