Продажа квартир Кривой Рог
Продажа квартир Кривой Рог - 1
Продажа квартир Кривой Рог - 2
Продажа квартир Кривой Рог - 3
Продажа квартир Кривой Рог - 4
Продажа квартир Кривой Рог - 5
Продажа квартир Кривой Рог - 6
Продажа квартир Кривой Рог - 7
Продажа квартир Кривой Рог - 8
Продажа квартир Кривой Рог - 9
Продажа квартир Кривой Рог - 10
Продажа квартир Кривой Рог - 11

Продажа квартиры двухкомнатной (44м2) по цене: 21500$

Продажа квартир
Криворожский горсовет, Кривой Рог, Центрально-Городской район, ул. Лермонтова, 1
Основная информация
Комнат
2
Площадь
44 м2
Жилая
29м2
Кухни
2
Этаж
2/5
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається прекрасна 2-кімнатна квартира у самому сердці міста- Площі Визволення, саме в самому центрі Центрально-Міського району! Що може бути краще за такий вигідний варіант? Давайте подивимось на всі деталі, щоби ви зрозуміли, яке це фантастичне місце може стати вашим новим домом!

Ця квартира - дуже світла і тепла! Вона має просторі та роздільні кімнати, які пронизуються світлом з двох боків. Загальна площа складає 44,2 квадратних метри, а житлова площа - 29,4 квадратних метри. Кухня також не залишить вас байдужими, адже вона має площу 5,9 квадратних метрів. Тут у вас буде достатньо місця для втілення всіх ваших кулінарних фантазій!

Хочете знати, що ще вас чекає? Ця квартира чекає на ваші творчі руки, оскільки потребує Вашого польоту фантазій - ремонту. Проте вам не доведеться турбуватись про гарячу воду, оскільки вона вже оснащена новим газовою колонкою. Крім того, всі каналізаційні труби і водопровідні системи вже замінені.

Найкраща річ - розташування! Знаходячись у самому серці міста, у вас буде усе, що потрібно для комфортного життя в декількох кроках від вас! Два парки, два свера, зупинки громадського транспорту, маркети, магазини, кафе, банки - все це знаходиться зовсім поруч! А щодо сусідів - тут вам не доведеться хвилюватись, адже вони чудові і привітні!

А тепер найголовніше - ціна! За все це щастя вам потрібно заплатити всього лише 21500 доларів! Це безумовно вигідна угода, яку ви не захочете пропустити.

Аби все було в порядку, у нас є всі необхідні документи, і квартира повністю готова до продажу. Тож не гайте часу - телефонуйте вже зараз і записуйтесь на перегляд! Вам лише треба подзвонити, щоб дізнатися більше і запланувати особистий перегляд. Чекаємо на ваш дзвінок!

размещено членом АСНУ

Смотрите также
Криворожский горсовет, Кривой Рог, Центрально-Городской район, ул. Всебратское-2, 56
Криворожский горсовет, Кривой Рог, Центрально-Городской район, Военный городок-35
Криворожский горсовет, Кривой Рог, Центрально-Городской район, ул. Калнышевского, 17