Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7
Аренда квартир Киев - 8
Аренда квартир Киев - 9
Аренда квартир Киев - 10
Аренда квартир Киев - 11
Аренда квартир Киев - 12
Аренда квартир Киев - 13

Аренда трехкомнатной квартиры (166м2) 50000 грн

Аренда квартир в ЖК Панорама на Печерске
Киев, Печерский район, ул. Евгения Коновальца (Щорса), 44
Основная информация
Комнат
3
Площадь
166 м2
Жилая
100м2
Кухни
25м2
Этаж
26/27
Описание
ПоказатьСвернуть

В довгострокову оренду здається двоповерховий розкішний пентхаус з видом! Знаходиться в елітному районі Києва, ЖК Панорама на Печерську, на 26 та 27 поверхах. Загальна площа складає 160 кв.м. Це перша здача після власників! На території є закрита зона, підземний паркінг, консьєрж. Також на території є супермаркет, дитячий садок, магазини/салони краси тощо. Етаж закритий від сторонніх, вхід дозволено лише мешканцям цього поверху, а також є окремий ліфт, що веде безпосередньо до підземного паркінгу (за бажанням можна орендувати паркомісце за 100 доларів на місяць). У квартирі є охоронна система Ajax та зовнішня відеоспостереження. Зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів преміум-класу. Паркетна дошка Мербау, італійська плитка Оникс, декоративна штукатурка на стінах, двері з натуральної ясеневої деревини. Вікна з металопластика Salamander. У кожній кімнаті є інверторні кондиціонери Daikin для охолодження та обігріву. На першому(26) поверсі підлога з плитки з підігрівом.

Перший(26) поверх: велика студія з кухнею-вітальнею. Блискуча біла кухня зі вбудованою побутовою технікою преміум-сегменту! Вбудований холодильник, вбудована духовка/мікрохвильова піч/посудомийна машина Bosch, індукційна варильна поверхня Siemens. Також є додатковий вбудована морозильна камера. Водний кулер, кавоварка, електричний чайник. Обідній стіл з натурального дерева. Мякі меблі з натуральної шкіри. Балкон з розсувною скляною системою дверей. Дизайнерськы сходи з ясеневої деревини зі скляним поручнем. Велика гардеробна. Санвузол зі скляною душовою кабіною, пральною машиною, умивальником та туалетом (сантехніка Villeroy Boch).

Другий(27) поверх: головна спальня з італійським ліжком і приліжковими тумбочками, великим комодом (довжина 2,9 м), туалетним столиком. Люстри з австрійського хрусталю. Гостьова кімната (кабінет або дитяча кімната) з мякими меблями, робочим столом, шафою, телевізором та вихідом на балкон. Ще одна велика гардеробна з сейфом. Санвузол з камяною ванною, умивальником, туалетом, бойлером та вбудованою системою зберігання (сантехніка Villeroy Boch та Laufen). Також з 27-го поверху є вихід до підїзду.

Дополнительная информация
Меблирована
Стиральная машина
Телевизор
Холодильник
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Киев, Печерский район, Печерск, ул. Чигорина, 57
Киев, Печерский район, Грушевского Михаила ул., д. 34А
Киев, Печерский район, Липки, вулиця Лютеранська, 6
Киев, Печерский район, Зверинецкая ул., 59
Киев, Печерский район, Деловая ул.
Киев, Печерский район, Черная Гора, Николая Михновского бул., 14/16
Киев, Печерский район, Печерск, Саперное поле ул., 12
Киев, Печерский район, Леси Украинки бульв., 7б