Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7

Сдам квартиру Киев, Армянская ул.

Аренда квартир
Киев, Дарницкий район, Харьковский, ул. Армянская, 6
Вырлица
Основная информация
Комнат
2
Площадь
48 м2
Этаж
23/26
Описание
ПоказатьСвернуть


Квартира здається в центрі Києва, на вулиці Армянській 6. Вона складається з двох кімнат (кухня-студія та спальня) і розташована лише за 4 хвилини від станції метро "Вирлиця". Ліфт у будинку завжди працює, що забезпечує зручний доступ.

У будинку є аккумулятори для неперервної роботи інтернету, а також панорамний вид на проспект Бажана та Родину-мати. Будинок з новим ремонтом має закриту територію, консьєржа, охорону, парковку, 4 ліфти, систему відеоспостереження, автономне опалення та дворівневу підземну парковку. Поруч розташований Парк Партизанської Слави.

У квартирі зроблений свіжий ремонт, встановлено сучасну сантехніку та меблі. Вона обладнана всім необхідним для комфортного проживання, включаючи 2 кондиціонери, 2 плазмові телевізори, кухню з посудомийкою, бойлер та інше.

Оренда можлива на період від 6 місяців, але без дітей та тварин. Квартира вільна з 20.05.2024. Рієлторські послуги оплачує орендар 50%.

Щодо другого оголошення, квартира також пропонується для здачі в оренду, розташована в бетонно-монолітному будинку. Планування кімнат - суміжно-роздільне. Опалення автономне, а гаряча вода забезпечується електричним бойлером. У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка, включаючи телевізор, пральну машину, мікрохвильову піч та інше.

Загальний стан квартири описується як чудовий, а є можливість підключення до акумуляторів чи джерел безперебійного живлення. Інтернет доступний за допомогою кабельного з'єднання.
Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-920-575-CO.

Смотрите также
Киев, Дарницкий район, Харьковский, ул. Тростянецкая, 5
Киев, Дарницкий район, Харьковский, вулиця Кам'янська, 6
Киев, Дарницкий район, Харьковский, вулиця Тростянецька, 8Б
Киев, Дарницкий район, Харьковский, Каменская ул., 6
Киев, Дарницкий район, Харьковский, Каменская ул.