Аренда домов Киев
Аренда домов Киев - 1
Аренда домов Киев - 2
Аренда домов Киев - 3
Аренда домов Киев - 4
Аренда домов Киев - 5
Аренда домов Киев - 6
Аренда домов Киев - 7
Аренда домов Киев - 8
Аренда домов Киев - 9
Аренда домов Киев - 10
Аренда домов Киев - 11
Аренда домов Киев - 12
Аренда домов Киев - 13
Аренда домов Киев - 14
Аренда домов Киев - 15
Аренда домов Киев - 16
Аренда домов Киев - 17
Аренда домов Киев - 18
Аренда домов Киев - 19

Дом, коттедж, дача (251м2)

Аренда домов
Киев, Соломенский район, Каменяров пер., 5
Демиевская
Основная информация
Площадь
251 м2
Площадь участка
10сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонується в оренду великий будинок в Соломянському районі Києва, що може стати ідеальним місцем для комфортного життя або організації різних заходів. Загальна площа будинку становить 6 кімнат на двох поверхах. Будинок побудований у 2006 році з монолітно-залізобетонними перекриттями, що гарантує його надійність та довговічність.

На ділянці площею 10 соток розташовані додаткові зручності, такі як гараж, веранда та альтанка. Також є обладнаний підвал, який може слугувати як місце для сну під час повітряних тривог. У будинку передбачена сауна, що дозволить насолоджуватися релаксацією та зберіганням здоровя.

В будинку є всі необхідні меблі, а також різноманітна побутова техніка: телевізор, праска, фен, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, посудомийна машина, кондиціонер тощо. Для комфортного перебування передбачено підігрів підлоги та камін.

Будинок обладнаний автономним газовим котлом для опалення та гарячої води. Додатково є система централізованої каналізації. Наявний генератор, що забезпечує автономне електроживлення.

Охоронна система та наявність інтернету (дротового) забезпечують безпеку та звязок у будинку. Великий сад на території ділянки додає комфорту та можливості для відпочинку на природі.

Загальний стан будинку оцінюється як хороший, а торг щодо орендної плати є можливим. Надаються всі необхідні документи для укладення договору оренди.
Оплата 1700$+1700$+50% комісія АН

Смотрите также
Киев, Соломенский район, Жуляны, ул. Сергея Колоса, 39
Киев, Соломенский район, Колоса Сергея ул. (Соломенский) (Ленина)
Киев, Соломенский район, Клиническая ул., 28
Киев, Соломенский район, Отрадный, ул. Патриотов, 33