Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4
Продажа квартир Киев - 5

ЖК Варшавський 2 Переуступка Подільський р-н

Продажа квартир в ЖК Варшавский 2
Киев, Подольский район, Виноградарь, ул. Семьи Кристеров, 20
Сырец
Основная информация
Комнат
2
Площадь
68.81 м2
Жилая
31.72м2
Кухни
19.03м2
Этаж
16/16
Описание
ПоказатьСвернуть

ЖК «Варшавський-2» являє собою повноцінний квартал із 13 багатоповерхових будинків. За своєю концепцією проєкт схожий на сусідній комплекс з однойменною назвою — внутрішні двори з ігровими «містечками», спортивними майданчиками і місцями для відпочинку закриті від сторонніх та автомобілів, на перших поверхах будівель планують відкрити кав'ярні, аптеки і магазини, а вздовж громадських вулиць будуть велодоріжки і зони для вигулу собак.
Окремо варто відзначити зовнішній вигляд комплексу — фасади з нейтральним опорядженням, архітектура стримана і мінімалістична, без зайвих елементів декору. Розташування будинків спроєктовано так, щоб між ними був великий простір — завдяки цьому в квартирі буде світло, і сусіди не будуть заглядати у ваші вікна.
Інфраструктура
Новий житловий комплекс «Варшавський-2» будують в розвиненому мікрорайоні поруч з усією необхідною інфраструктурою. За два кроки від будинку — станція метро «Проспект Правди», відкриття якої заплановано на 2021 рік. Також тут проходить безліч маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. На машині до центру міста ви доїдете за півгодини.
У 5 хвилинах пішки є дві лісопаркові зони: Виноградарський ліс і Сирецький гай. Через дорогу від комплексу відкритий великий ТРЦ Retroville з магазинами одягу, техніки, спортивних товарів, дитячою розважальною зоною, фуд-кортом і супермаркетом NOVUS. Також тут працює фітнес-клуб Sport Life, в якому можна поплавати в басейні, потренуватися самостійно або в групах.
Для дітей різного віку в окрузі працюють приватні та державні установи: міжнародна школа «Меридіан», школи №3, №19, №68, німецько-українська школа, дитячі садки №142, №72, №25, №803, №104 і приватні розвиваючі центри «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club і «Кияночка».
В радіусі 1,5 км відкриті амбулаторія сімейної медицини №1, перинатальний центр №2, поліклініка для дорослих з відділенням денного стаціонару, дитяча поліклініка №2, приватні клініки та стоматології.
SF-2-524-091
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-524-091-CO.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
Санузел: несколько санузлов
Смотрите также
ТОП
Киев, Подольский район, Виноградарь, Александра Олеся ул., 1
Киев, Подольский район, Виноградарь, Выговского Ивана ул., 10Л
Киев, Подольский район, Виноградарь, Выговского Ивана ул., 44/12
Киев, Подольский район, Виноградарь, Выговского Ивана ул., 12К
Киев, Подольский район, Виноградарь, Выговского Ивана ул., 10Л
Киев, Подольский район, Виноградарь, Семьи Кристеров ул., 20
Киев, Подольский район, Виноградарь, Александра Олеся ул., 2Б
Киев, Подольский район, Виноградарь, Выговского Ивана ул., 44/12